Om bloggerne

Klinisk ernæringsfysiolog Kaja

Klinisk ernæringsfysiolog Kaja

Kaja Marie Helland-Kigen

Jeg er klinisk ernæringsfysiolog og tilknyttet fagteamet hos Melk.no. Jeg stortrives med å bruke min ernæringsutdannelse til å formidle kunnskap og informasjon om ernæring til andre. Jeg liker å formidle faget gjennom flere kanaler, blant annet gjennom artikler i Bladet Melk, holde foredrag og ha dialog med fagpersoner. Jeg er ei aktiv jente som er glad i å være ute i naturen, lage mat og skrive.
Mitt beste tips:
– Skal du endre livsstil, sett deg små mål. Gjør du noe annerledes enn du burde, tenk over hvorfor du gjorde det. Lær av dine egne feil i stedet for å miste motet. Da er det lettere å gjøre de riktige valgene senere!

kj

kjk

Ernæringsfysiolog Hanne

Hanne Hennig Havdal (permisjon)

Jeg er ernæringsfysiolog med en mastergrad i samfunnsernæring og tilknyttet forbrukerteamet i Melk.no. Her jobber jeg spesielt med å formidle forskningsbaserte artikler og fagstoff på en forbrukervennlig måte. Jeg utarbeider også markedstall og forbruksstatistikk for melk og meieriprodukter. Sosiale medier og presse er to viktige kanaler i min hverdag som ernæringsfysiolog. Jeg har mye erfaring som foredragsholder og du finner meg  på Twitter som @HanneHennig.  Jeg elsker å lese bøker. I tillegg er jeg glad i å lage mat og være i aktivitet.
Mitt beste tips:
– La hverdagen vare fra mandag til fredag. Spis variert og la enkelte matvarer høre lørdagen til. 

Ernæringsfysiolog Ingvild

Ingvild Steen Nøding

Jeg er utdannet ernæringsfysiolog med mastergrad i samfunnsernæring. I tillegg til en ernæringsfaglig kompetanse har jeg også utdanning innen medievitenskap. Jeg er tilknyttet forbrukerteamet i Melk.no. Jeg trives godt med at jeg kan bruke min utdannelse til å formidle kunnskap om ernæring gjennom ulike medier. Særlig spennende er det at informasjon om kosthold og helse raskt og enkelt kan kommuniseres til forbrukere gjennom ulike sosiale medier. Jeg ønsker på denne måten å bidra til at forbrukere tar ernæringsmessige riktige valg i forhold til kostholdet. Du finner meg på Twitter som @IngvildSN
Mitt beste tips:
– Husk at mat og måltider har en langt større betydning enn kun å dekke behovet for energi og næringsstoffer. Mat skal nytes og måltidet bør være en positiv og god opplevelse.

Kommunikasjonssjef Kine

Kine Camilla Tøften

Jeg er kommunikasjonssjef og leder for kommunikasjonsteamet i Melk.no. Her jobber jeg tett på ernæringsfysiologene slik at all kommunikasjon mot forbruker og helsepersonell via presse, nettsider og sosiale medier er kvalitetssikret i henhold til fag og forskning.  Jeg lærer mye om ernæringsfaghet og trives godt med fokuset på å kommunisere ernæring med en sterk faglig forankring. På fritiden liker jeg meg best om jeg kan være på fjellet – i aktivitet mot en fjelltopp, aller helst til fots – men gjerne på ski.

Mitt beste tips:
– Fokuser heller på alt det du bør spise, fremfor å tenke på det du ikke skal spise.

Daglig leder Ida

Ida Berg Hauge

Jeg er daglig leder i Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) og var første ansatt i selskapet. Som en del av jobben min sitter jeg som norsk representant i en del internasjonale landbruksorganisasjoner, blant annet som styremedlem i IDF og International Dairy Federation. Jeg er glad i å kommunisere både skriftlig og muntlig og holder mange foredrag og presentasjoner i løpet av året. Jeg synes helse og kosthold er et spennende og utfordrende fagområde, det gjør jobben min ekstra motiverende.

Mitt beste tips:
– I hodet vårt er det en rekke motorveier i matveien som det er lett å følge. Skal du gjøre endringer i livet ditt må du faktisk tråkke opp noen stier som over tid kan bli de nye motorveiene.  Hvis du egentlig ikke har lyst til å lage nye motorveier, gror stiene fort igjen.

Ernæringsfysiolog Terese

Ernæringsfysiolog Terese

Terese Glemminge Arnesen

Jeg er ernæringsfysiolog med en mastergrad i samfunnsernæring og er tilknyttet forbrukerteamet i Melk.no. Jeg er ansatt i et vikariat og trives med å få bruke en allsidig utdanning til noe så viktig som forbrukerkontakt. Alt for mange synes det er vanskelig å orientere seg i jungelen av kostholdsinformasjon som i dag er tilgjengelig. Det å kunne bidra til å minske avstanden mellom oss fagpersoner og forbrukere ved å formidle fagstoff gjennom for eksempel bloggen og Twitter ser jeg på som en viktig og spennende oppgave. Du finner meg på Twitter som @Glemminge.
Mitt beste tips:
– Husk at det meste handler om måtehold. Jeg synes forfatter Michael Pollan har gitt uttrykk for noe som kan regnes som en god leveregel: «Eat food. Not too much. Mostly plants».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s